توصیه هایی برای تغذیه در ماه مبارک رمضان
·
وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید. زیرا
ادامه دادن به این روال در طول ماه رمضان
سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد.
·
برای اینکه کمتر هنگام روزه داری تشنه شوید بهتر
است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سوسیس و
کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در
طول روز می شود پرهیز کنید
·
سعی کنید از غذاهای آب پز شده و خورشت های آبدار
و کم نمک استفاده کنید
·
خوردن زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع
قند خون واحساس گرسنگی در طول روز می شود.
·
بعد از خوردن سحری بهتر است هنگام مسواک زدن
برای کاهش تشنگی و خشکی دهان از حجم کمتری خمیر دندان استفاده کنید
·
سعی کنید میوه های آبدار و سبزیجات بیشتری مصرف
کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید
·
برای جلوگیری از سوزش معده و ترش کردن، مایعات
را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروید.
·
نان و پنیر کم نمک با سبزی یا گردو با یک لیوان
شیر از بهترین خوردنی ها برای سحر محسوب می شود.زیرا علاوه بر حجم سبک ارزش غذایی بالایی دارد.
·
فراموش نکنید که پرخوری در هنگام سحر نه تنها از
احساس گرسنگی در ساعات انتهایی روز جلوگیری نمی کند بلکه در ساعات ابتدایی بعد از
سحر فشار زیادی را به معده و دستگاه گوارش فرد وارد می کند که سبب بروز علائمی
نظیر سوء هاضمه، درد و نفخ معده می شود.
·
مایعات توصیه شده برای سحری باید به تدریج
نوشیده شود.
·
رژیم غذایی سحری بهتر است شامل مواد غذایی متنوع باشد. این نکته
برای نوجوانان اهمیت بیشتری دارد و باید از مواد غذایی قندی، پروتئین دار و پر
انرژی استفاده کنید.
·
بیشتر انرژی بدن با خوردن سحری تامین می شود. پس
افطار را سبک بخورید تا شکم سنگین نشود.
·
خوردن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا هنگام سحر
سبب می شود تا شما در طول روز کمتر دچار تشنگی شوید
·
سعی کنید وعده های غذایی مانند پلو و خورشت را دو
ساعت بعد از افطار میل کنید تا هضم آن آسان شود.
·
سوپ بهترین ماده غذایی در ماه رمضان است .زیرا
معده را برای دریافت وعده غذایی اصلی آماده می کند و مایعات مورد نیاز را فراهم می
کند.